29 September 2020
Home Tags Wanita

Tag: wanita

Gangguan Wanita Kebaya Merah Di Kedah

Kisah ini merupakan kisah benar yang dialami sendiri. Jom sama-sama kita ikuti sendiri pengalaman seramnya yang bertemu dengan sesuatu lembaga di Padang besar.

Kisah Wanita Kahwin Dengan Hantu Lanun

Seorang wanita berusia dalam 40-an dan berasal dari Ireland Utara telah mengahwini hantu yang berusia kira-kira 300 tahun selepas dia berputus asa mencari lelaki sempurna untuk dijadikan sebagai pasangan hidupnya.

Misteri Wanita Dukung Anak Di Kem Batu Lima, Mentakab Pahang

Perkara ini berlaku kira kira pada tahun 1984 yang lalu. Suami saya merupakan seorang pegawai tentera yang ditugaskan di Kem Batalion 2 Melayu DiRaja Malaysia. Ketika itu, saya dan suami duduk di sebuah Kem di Batu Lima, Mentakab Pahang. Kalau tak silap saya kem itu masih lagi wujud namun Batalion 2 Melayu DiRaja telah pun dibubarkan.

Misteri Wanita Berambut Panjang, Berkebaya Hijau Di Muzium KTMB, Johor Bahru

Seorang pembantu Muzium Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB), Ibrahim Yusof, 50 berkongsi pengalaman mistik yang dilaluinya tiga tahun lalu, apabila beliau ternampak kelibat seorang wanita berambut panjang meleret hingga ke tanah, memakai kebaya hijau dan berdiri di dalam gerabak lama. Sepanjang Ibrahim bekerja, itu adalah antara pengalaman misteri yang tidak dapat beliau lupakan.

10 Tanda Wanita Dicintai Oleh Jin Jantan

Jin merupakan salah satu makhluk ciptaan Allah yang tidak dapat dilihat oleh mata kasar manusia. Jin mempunyai jenis kelamin yang sama seperti manusia iaitu lelaki dan perempuan. Bahkan mereka juga memiliki perasaan dan mempunyai rasa cinta selayaknya seorang manusia. Malah ada di kalangan jin yang menyukai dan jatuh cinta pada manusia.

STAY CONNECTED

17,392FansLike

Menarik

Artikel Terkini

Jangan Sampai Kena Tegur

Kejadian ini berlaku masa aku di tingkatan 5. Aku dibesarkan dengan mindset 'hantu tak wujud, hantu tak boleh bunuh orang'. Yang aku tahu waktu itu, tak ada hantu dalam dunia ini, yang ada hanyalah makhluk yang tak dapat kita lihat dan mereka tak boleh apa-apakan manusia.

Bertemu Pontianak ketika Berkhemah di Taman Rimba Kenong Lipis

Kisah ini terjadi ketika aku berkhemah di taman rimba kenong. Sampai saja di sana kami terus daftar nama. Masa daftar nama tu, ranje hutan kat situ ada cakap " korang masuk dalam nanti, hati-hati sikit nanti tak pasal-pasal dapat awek baru pulak". Aku yang tak faham hanya membalas dengan senyuman.

SESAT KE ALAM GHAIB DI PARKING CABLE CAR GENTING HIGHLAND

Kejadian ini terjadi di parking lot skyway cable car di Genting Highland. Kejadian ini bukan terjadi apa aku tadi pada satu keluarga yang kebetulan lalu kawasan itu. Peristiwa ini masih menghantui mereka sekeluarga.