29 September 2020
Home Tags Sihir

Tag: sihir

Kerana Permainkan Hati Perempuan, Bekas Kekasih Hantar Sihir Balas Dendam Part...

Sebulan sebelum peperiksaan akhir untuk semester tu, aku dengan kawan-kawan aku sibuk mengulangkaji pelajaran. Gangguan dah sebulan lebih tidak ada. Sampailah satu malam, kitorang buat study group, tengah ulangkaji dan bincang-bincang tu, aku tiba-tiba rasa blur dan aku jadi tidak faham apa yang aku baca. Aku tidak faham apa yang kawan-kawan aku cakap. Macam satu bahasa yang asing bagi aku. Kepala aku jadi sakit.

Kerana Permainkan Hati Perempuan, Bekas Kekasih Hantar Sihir Balas Dendam Part...

Tiga minggu selepas aku keluarkan jin ular tadi, masa itu cuti umum hari Isnin dan Selasa. Aku ambil keputusan untuk balik ke kampung pada malam Jumaat, walaupun cuti sekejap je. Masa ini aku dah mula insaf sikit-sikit. Aku anggap kejadian ular itu sebagai pengajaran. Aku naik bas dekat terminal. Pukul 12 malam bas pun bergerak. Perjalanan ke kampung aku mengambil masa selama 6 jam. Jadi bas dijangka sampai pada pukul 6 pagi. Aku meminta ayah aku datang jemput jam itu.

Kerana Permainkan Hati Perempuan, Bekas Kekasih Hantar Sihir Balas Dendam Part...

Masuk bulan pertama semester 6, dah lebih 3 bulan aku single. Aku ingat nak rehat sekejap daripada kaum hawa ini. Nak fokus pada pelajaran dan berbaik-baik dengan kawan-kawan lelaki yang aku tak hirau dari dulu tu. Akhirnya aku berjaya memperbaiki hubungan kami. Budak-budak lelaki tidak lagi menyisihkan aku. Maka aku teruskan hidup seperti biasa.

Kerana Permainkan Hati Perempuan, Bekas Kekasih Hantar Sihir Balas Dendam Part...

Kisah Benar - Kerana cuba mempermainkan hati dan perasaan perempuan, bekas teman wanita hantar sihir berupa ular, pontianak dan makhluk berbulu hitam demi untuk membalas dendam!! Kisah ini diambil dari perkongsian di laman sosial Facebook milik Emy Zulkifli, "Jangan main-main dengan hati, risau-risau menjadi dendam". Kepada pembaca kisahseram.com, marilah kita sama-sama jadikan kisah ini sebagai satu pengajaran.

Akibat Sihir, Seorang Gadis Di Machang Dianggap Gila

Seorang gadis berusia 20-an di Machang, dianggap gila oleh masyarakat di sekelilingnya selepas sering dilihat bercakap sendirian, menggeleng kepala dan bergaduh dengan seseorang yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar. Difahamkan bahawa gadis berkenaan berdepan dengan situasi itu selepas terkena sihir.

15 Tahun Berkahwin Tidak Dikurniakan Zuriat, Rupa-Rupanya Terkena Sihir Pemisah!

Artikel yang akan kisahseram.com siarkan kali ini merupakan sebuah perkongsian dari Pusat Perubatan Islam Al-Mujahidin di laman sosial facebook. Seorang pesakit pusat rawatan ini merupakan seorang wanita yang telah berkahwin selama 15 tahun, tetapi beliau masih belum kurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata lagi. Nama pesakit terpaksa dirahsiakan untuk menjaga nama baik beliau sekeluarga. Sepanjang 15 tahun tersebut, beliau tidak pernah mendapatkan rawatan secara Islam, sejak beliau disahkan oleh doktor bahawa beliau menghidap penyakit kanser rahim tahap satu.

Warga Asing Guna Sihir Uri Kucing Tundukkan Wanita Tempatan

Niat asal warga asing yang datang ke Malaysia adalah untuk bekerja, namun ada juga segelintir lelaki warga asing tersebut dikesan mengambil jalan mudah mencari duit dengan cara menggoda wanita tempatan melalui ilmu sihir. Ilmu sihir itu termasuklah menggunakan minyak dan serbuk pengasih yang diperbuat daripada bahan-bahan kotor.

Disihir Guna Gambar Yang Dimuatnaik Dalam Facebook!!

Tengah malam tadi ketika aku tengah godek-godek internet aku terjumpa sebuah gambar keratan akhbar lama yang agak menarik perhatian aku, surat khabar Kosmo kalau tak silap yang bertajuk 'Disihir guna gambar dalam Facebook'. Siapa sangka kan, gambar-gambar yang kita letakkan sekadar suka-suka di facebook kita sendiri pun boleh dijadikan sebagai bahan untuk perbuatan sihir.

STAY CONNECTED

17,393FansLike

Menarik

Artikel Terkini

Jangan Sampai Kena Tegur

Kejadian ini berlaku masa aku di tingkatan 5. Aku dibesarkan dengan mindset 'hantu tak wujud, hantu tak boleh bunuh orang'. Yang aku tahu waktu itu, tak ada hantu dalam dunia ini, yang ada hanyalah makhluk yang tak dapat kita lihat dan mereka tak boleh apa-apakan manusia.

Bertemu Pontianak ketika Berkhemah di Taman Rimba Kenong Lipis

Kisah ini terjadi ketika aku berkhemah di taman rimba kenong. Sampai saja di sana kami terus daftar nama. Masa daftar nama tu, ranje hutan kat situ ada cakap " korang masuk dalam nanti, hati-hati sikit nanti tak pasal-pasal dapat awek baru pulak". Aku yang tak faham hanya membalas dengan senyuman.

SESAT KE ALAM GHAIB DI PARKING CABLE CAR GENTING HIGHLAND

Kejadian ini terjadi di parking lot skyway cable car di Genting Highland. Kejadian ini bukan terjadi apa aku tadi pada satu keluarga yang kebetulan lalu kawasan itu. Peristiwa ini masih menghantui mereka sekeluarga.