27 September 2020
Home Tags Isteri

Tag: isteri

Suami Isteri Diganggu Pontianak Di Rumah Sewa Taman Medan

Kisah ini bermula apabila aku dan suami perlu berpindah ke Petaling Jaya atas urusan kerja. Suami aku dapat rumah sewa di kawasan Taman Medan dengan harga yang agak murah. Rumah sewa aku ni berdekatan dgn Pasaraya Matahari. Jadi senang la aku nk beli apa-apa, jalan kaki pun boleh pergi pasaraya. Klinik kerajaan Taman Medan pun dekat dengan rumah.

Kelar Dan Tikam Isteri Akibat Bisikan Halus

Seorang wanita ditemui mati selepas dipercayai dikelar dan ditikam berkali-kali oleh suaminya sendiri selepas berlaku pertengkaran di kediaman mereka, dalam kejadian di Jalan Mahsuri, Kampung Ulu Pandan kira-kira jam 10.00 pagi pada hari kejadian. Suspek yang juga suami kepada mangsa mendakwa terdengar suara halus yang menyuruhnya bertindak sedemikian.

STAY CONNECTED

17,395FansLike

Menarik

Artikel Terkini

Jangan Sampai Kena Tegur

Kejadian ini berlaku masa aku di tingkatan 5. Aku dibesarkan dengan mindset 'hantu tak wujud, hantu tak boleh bunuh orang'. Yang aku tahu waktu itu, tak ada hantu dalam dunia ini, yang ada hanyalah makhluk yang tak dapat kita lihat dan mereka tak boleh apa-apakan manusia.

Bertemu Pontianak ketika Berkhemah di Taman Rimba Kenong Lipis

Kisah ini terjadi ketika aku berkhemah di taman rimba kenong. Sampai saja di sana kami terus daftar nama. Masa daftar nama tu, ranje hutan kat situ ada cakap " korang masuk dalam nanti, hati-hati sikit nanti tak pasal-pasal dapat awek baru pulak". Aku yang tak faham hanya membalas dengan senyuman.

SESAT KE ALAM GHAIB DI PARKING CABLE CAR GENTING HIGHLAND

Kejadian ini terjadi di parking lot skyway cable car di Genting Highland. Kejadian ini bukan terjadi apa aku tadi pada satu keluarga yang kebetulan lalu kawasan itu. Peristiwa ini masih menghantui mereka sekeluarga.